Solceller er fortsat en god investering

Nåede du ikke at købe solceller i løbet af 2012 – så fortvivl ikke. Solceller er nemlig fortsat en god investering for de fleste boligejere – og især lige nu, hvor du kan udnytte de særligt fordelagtige regler for solceller i 2013 og 2014.

Solen skinner i gennemsnit 1.100 til 1.300 timer om året - lidt mere ved nord- og vestvendte kyster, og det gør det muligt at producere familiens behov for strøm.

Det er dog vigtigt, at solcellerne placeres korrekt for at kunne udnytte solen bedst muligt. Der er flere faktorer, der spiller ind, og vi sikrer, at I kender til de enkelte elementer, så I kan udnytte jeres anlæg bedre.

En moderne familie med f.eks. to børn bruger ofte godt 5.200 kWh om året. Med et solcelleanlæg, der har den korrekte størrelse, vil I derfor kunne dække familiens behov for strøm.​

Med en tilbagebetalingstid for et solcelleanlæg på ca. 10 år og en levetid på mere end 30 år er det en rigtig god forretning for familien, som kan se frem til hvert år at spare penge.

Producenterne giver ydelsesgaranti på panelerne i 25 år. Garantien er lidt forskellig afhængigt af, hvilket panel vi vælger, men minimum ydes 90% produktion efter 10 år og 80% efter 25 år.

Vores solcelleanlæg gør det muligt at holde investeringen på et fornuftigt niveau, samtidig med at I får et kvalitetsprodukt, der er helt i top med en absolut høj ydelse.​​

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud

​Vi tilbyder en lang række services, og vender hurtigt tilbage med et godt tilbud på din opgave. Venligst skriv info for uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få nye gode idéer

Du kan få mere inspiration ved at følge nedenstående link.

Firmaet

4700 ApS 

CVR. 35250581​

Kontakt os