Revolutionerende vind energi

Miljøvenlige og støjfrie vertikale vind turbiner kan nu tilbydes af 4700 ApS, en virksomhed placeret i Tappernøje. Virksomheden fokuserer på og sælger grøn energi samt giver energirådgivning, til private såvel som til forretningslivet.

Turbinerne er velegnede i alle slags naturområde samt til integrering i bygninger i by og land.

Turbinerne er patenterede i Europa, Asien, USA samt er integrerede i mere end 44 lande globalt og af en høj kvalitet.

Virksomheden som producerer turbinerne har mere end 30 års lang erfaring og udvikling bag sig, hvilket indebær at turbinerne er gennemtestede og certificerede. Turbinerne er testet bl.a. i ekstreme område såsom Antarktis og i Sahara ørken for at kunne måle vind værdierne rigtigt.

Turbinerne producerer strøm fra 2,5m/s op til 60m/s uden stop samt er ikke modtagelige for sne, frost og is.

Turbinerne kan placeres tæt ved bebyggelse på grund af at de ikke afgiver nogen støj ej heller vibrationer eller lavfrekvente lyde. De afgiver ikke nogen skygge samt de er sikrede for fugleliv og flagermus grundet deres revolutionerende design.

Designen på turbinerne gør at de opfattes som kunstværk samt de sender et magtfuldt signal om de grønne værdier en virksomhed eller privat person sender ud.

Vindturbinerne kan med lethed integreres sammen med solenergi, som også tilbydes af Byg & Energi 4700 ApS, hvilket betyder meget mere produktion, når solen ikke lyser, producerer turbinerne strøm. De arbejder 24/7 og er velegnet til Danmark der vi har vind næsten alle dage på året.​

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud

​Vi tilbyder en lang række services, og vender hurtigt tilbage med et godt tilbud på din opgave. Venligst skriv info for uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få nye gode idéer

Du kan få mere inspiration ved at følge nedenstående link.

Firmaet

4700 ApS 

CVR. 35250581​

Kontakt os